Τσαουσόπουλος: Η “κουρελαρία” των Σύρων να φύγει απ’ το Σύνταγμα

Σάλο έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις του γνωστού dj και ραδιοφωνικού παραγωγού, Μιχάλη Τσαουσόπουλου, για τους Σύρους πρόσφυγες που διαμαρτύρονται στο Σύνταγμα και ορισμένοι εκ των οποίων κάνουν και απεργία πείνας.

Συγκεκριμένα, μέσα απο την πρωινή ραδιοφωνική του εκπομπή “breakfast στα fm” χαρακτήρισε «κουρελαρία» τους Σύρους ενώ αναφερόμενος σε κάποια φωτογραφία στην οποία ένας από τους πρόσφυγες ζητούσε μια λύση (Find a solution), ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός είπε «την έχω τη λύση: στο διάολο σπίτι σας».

«Να περπατάω στην Αθήνα, να πηγαίνω σε σοβαρό ραντεβού και να βλέπω την κουρελαρία» συνέχισε το παραλήρημά του ο Μιχάλης Τσαουσόπουλος.

Στη συνέχεια, έσπευσε να διαχωρίσει τον εαυτό του από τη Χρυσή Αυγή σημειώνοντας «Δεν είμαι εγώ από αυτούς, δεν είμαι ‘’αυγές’’ και τέτοια», ενώ, αργότερα, εκείνος και οι συνεργάτες του σχολίασαν την απεργία πείνας αναφέροντας ότι «αφού κοιμόντουσαν είχανε φάει», και συνέχισαν την εκπομπή τους με επιστημονικές ειδήσεις για συμπληρώματα διατροφής που αλλάζουν τη μυρωδιά στο αιδοίο και άλλα πολλά.

Ακούστε το επίμαχο απόσπασμα:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s